Morgen

Haasje Over

Haasje Over

Het Skatepark op Strijp-S, bestaande uit het 040BMXpark en Area51, wordt niet gesloopt maar er wordt een nieuw gebouw overheen gebouwd.


Het casco van het Skatepark wordt momenteel flink opgeknapt zodat het voor de toekomstige activiteiten geschikt blijft. In het gebouw hebben vier groepen de ruimte hun activiteiten uit te voeren; De skaters van AreaFiftyOne, BMX'ers van 040BMXpark, Rugged Studio en EMOVES. 


Het gebouw dat over de Skatehal gebouw wordt heeft de werktitel Haasje Over en wordt uitgevoerd in industrieel staal. Jack Hock van Sint Trudo hoopt dat vanaf tweede kwartaal 2017 kan worden gestart met de bouw.

NEXT

Gereed: verwachte start verkoop begin 2019.

NEXT

Gereed: verwachte start verkoop begin 2019.

Ready for your NEXT home? Dan is dit de ideale plek. NEXT gaat verder dan alleen wonen. De appartementen van NEXT bieden verrassend veel gemak en mogelijkheden. De woningtypen variëren van ruime tweekamer appartementen van circa 64 m² tot een zeer ruim vierkamerappartement van meer dan 200 m² voorzien van een ruim dakterras.

 

CO OFFICE-S

CO OFFICE-S

CO OFFICE-S is de naam voor het initiatief Collectief Zakelijk Opdrachtgeverschap, CZO. Dit is een initiatief waarbij ondernemers de kans krijgen om in een collectief hun droomkantoor op Strijp-S te ontwikkelen, bouwen en er eigenaar van te worden.

Chinees Paviljoen

Chinees Paviljoen

Al bijna 30 jaar onderhoudt Eindhoven een zusterband met de Chinese stad Nanjing. Om de zusterband te onderstrepen schonk de gemeente Eindhoven een Friendship Park aan Nanjing. Als dank schonk Nanjing Eindhoven een Chinees Paviljoen en dat komt op Strijp‑S.

 

Chinese architecten werken nu met de gemeente Nanjing aan het ontwerp. De bouw staat gepland op het stuk grond tegenover het Videolab en wat nu nog in gebruik is als parkeerterrein. 

 

In het paviljoen komt in ieder geval een theehuis, een belangrijke ontmoetingsplek in de Chinese cultuur. De Eindhovense Chinese gemeenschap heeft veel belangstelling om hun cultuur in het paviljoen te ontsluiten.

Filter Categorieën