Cultuur, Dagje Strijp-S, Horeca

Blue
Collar Hotel

Terug

High standards in hospitality with a rock and roll mentality

Blue Collar Hotel in Eindhoven is de perfecte mix van nostalgie en rock & roll, gevestigd in een oude Philipsfabriek in het bruisende Strijp-S. IJskoude drankjes, heerlijk eten en comfortabele bedden tegen betaalbare prijzen.

In een van de meest kenmerkende gebouwen van Strijp−S, het zogeheten Klokgebouw, heeft het Blue Collar Hotel zich gevestigd. De karakteristieke elementen van dit robuuste en industriële pand zijn door het hele gebouw terug te vinden.

De transformatie van fabriek tot hotel heeft geresulteerd in een volume van maar liefst 186 slaapplaatsen. Verdeeld over een hostel bestaand uit een gemengde slaapzaal, een dames slaapzaal en vierpersoonskamers. Het hotel is verdeeld in twee− tot vierpersoonskamers en suites. Alle kamers zijn uitgerust met comfortabele bedden, eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Natuurlijk beschikken ook alle kamers over flatscreen televisie en gratis WiFi.

Het hotel beschikt verder over een groot terras, ruime entree met restaurant en bar ⁄lounge, lift, 24 uurs receptie, een geluiddichte concert− ⁄theaterzaal inclusief podium, en een volledig uitgeruste vergaderzaal. En als klap op de vuurpijl bevindt zich op de bovenste verdieping Restaurant The Starlight Lounge met een spectaculair uitzicht over Eindhoven.

Het Blue Collar Hotel staat voor een laagdrempelig, levendig en stoer Rock & Roll Hotel met een eigentijds en eigenzinnig karakter waar belevenis en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Hier vinden met gepaste reg

Adres

  • Klokgebouw 10
  • 5617 AA Eindhoven
Lees meer