Bedrijven, Horeca

Broeinest
Caffee

Terug

In het hart van Strijp-S vind je Broeinest Eindhoven

Te midden van een ‘broeinest’ van architecten en aanverwante bedrijven in het Glasgebouw op Strijp-S vind je Broeinest Caffee. Schuin tegenover Caffee Allee en de Ontdekfabriek. Als stadslokaal is Broeinest niet alleen de kantine voor de werknemers van het Glasgebouw, iedereen die op Strijp-S werkt of bezoekt, kan hier terecht voor een heerlijk en vers ontbijt of lunch. Er worden diverse koffies, thee, sandwiches, soep, salades, frisdranken en vruchtensappen geserveerd, ook om mee te nemen.

Robin Hood Eindhoven

Broeinest Caffee is onderdeel van Robin Hood Eindhoven, een sociale horecaonderneming die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen biedt om vooruit te komen in het leven. We dagen onze medewerkers uit kwaliteit te leveren die uiteindelijk nodig is om aan de slag te gaan in een reguliere baan. Hierdoor bieden onze horecabedrijven 100% kwaliteit met mensen die 100% inzet tonen. Naast Broeinest Caffee heeft Robin Hood Eindhoven de volgende bedrijven:

Caffee Allee | stadslokaal (Strijp-S) Het Cruydenhuisch | wijkrestaurant (Kruidenbuurt in Stratum) Reizende Spijzen | catering & events

Adres

  • Torenallee 45
  • 5617 BA Eindhoven

Links

Lees meer