Cultuur, Kids, Sport en gezondheid

E-moves

Terug

Urban Culture De Coöperatie EMOVES is gesticht door de drie grote Urban Culture & Sports instituties in Eindhoven

Urban Culture is een verzamelnaam voor een creatieve en artistieke levensstijl gebaseerd op de mentaliteit van leren door te doen, ondernemerschap en innovatie. Deze levensstijl wordt nageleefd door een grote groep mensen uit alle lagen, etniciteit en leeftijd.

Urban Culture uit vele verschillende muzikale, visuele, fysieke en creatieve uitingen van (jonge) mensen die in de stad wonen. Het is de cultuur van jonge mensen die meestal de bestaande cultuur in de stad niet weten te vinden. Deze creatievelingen raken geïnspireerd door ontmoetingen op straat, en vinden op internet en sociale media hun leeftijdsgenoten.

In de afgelopen acht jaar heeft EMOVES een groot aantal evenementen en projecten georganiseerd en ondersteund binnen alle disciplines van Urban Culture en Sports. Veel van deze initiatieven begonnen klein in de buurten van Eindhoven en zijn uitgegroeid tot toonaangevende, wereldwijd bekende evenementen. Natuurlijk groeide de beoefenaars en aanhangers van deze disciplines met de evenementen mee. Na zeven edities van EMOVES, Urban Culture Festival Eindhoven heeft EMOVES besloten een volgende fase van doorontwikkeling in te gaan.

Adres

  • Klokgebouw 52
  • 5617 AB Eindhoven

Links

Lees meer