Dagje Strijp-S, Horeca, Winkelen

Onder de
Leidingstraat

Terug

Je dagelijkse kleine boodschappen doe je gewoon op Strijp-S... Onder de Leidingstraat!

Geen zin om je eigen boterhammen te smeren of te koken? Ga dan voor één van onze verse gezonde maaltijden. Zonder kunstmatige toevoegingen, zoveel mogelijk biologisch… én met heel veel liefde gemaakt. Kom langs en proef de gerechten uit onze keuken!

Voor de dagelijkse boodschappen hoef je niet meer per se naar de supermarkt: met de komst van Onder de Leidingstraat, een deli waar je de lekkerste en eerlijkste essentials van Strijp-S kunt kopen, is alles onder handbereik. De producten van Onder de Leidingstraat variëren van gewoon een bakkie koffie tot heerlijke Italiaanse pasta’s. Je kunt er stamppotjes krijgen, belegde boterhammen voor als je geen zin hebt om ze zelf te smeren, een lekker wijntje en een mooie borrelplank. Je mag zelf kiezen: mee naar huis nemen of gezellig onder de Leidingstraat opeten.

De producten van Onder de Leidingstraat zijn gemaakt zonder kunstmatige toevoegingen en waar mogelijk van biologische oorsprong. Wat dacht je van een heerlijke soep, gemaakt van kromme, scheve of anderszins afwijkende groenten die anders weggegooid zouden worden? Zo help je ook nog eens mee om de voedselverspilling terug te dringen!

Adres

  • Leidingstraat 45
  • 5617 AJ Eindhoven
Lees meer