Dagje Strijp-S, Horeca, Winkelen

Pastry­club

Terug

Een uniek concept waarin patisserie, chocolaterie, confiserie, salon de thé, proeverij en ijssalon worden gecombineerd.

De passie van Pastryclub, is pure liefde voor alles wat te maken heeft met genieten van eten. Het is prachtig om als vakman in de huid van je gasten te kruipen, om te voelen hoe zij onze producten beleven. Hiervan leren om te vernieuwen en mensen telkens weer te laten genieten van lekkere “pastry”.

Van macarons tot heerlijke gevulde bonbons en van lekker ijs tot taarten: de Pastryclub heeft alles in huis op het gebied van patisserie, chocolade en ijs! Ondernemers Jurgen en Richard hebben een deel van de Machinekamer op Strijp-S omgetoverd tot een prachtige ruimte waar je aan de slag kunt met al deze heerlijkheden. Om ze zelf op te eten, maar ook om ze zelf te maken!

Pastryclub is naast een fijne plek om iets lekkers te eten, ook een ruimte waar je workshops kan volgen over patisserie, taarten, ijs of wat daar dan ook mee te maken heeft. Ook kinderen zijn welkom: zo bieden de heren bijvoorbeeld leuke programma’s voor een kinderfeest.

De prachtige locatie is ook beschikbaar voor feesten, meetings, borrels en presentaties, uiteraard met catering waarbij je je vingers kunt aflikken.

Adres

  • Ketelhuisplein 7-9
  • 5617 AE Eindhoven
Lees meer