Dagje Strijp-S, Horeca

STORIES

Terug

Stories, dè evenementenlocatie op Strijp-S met een eigen verhaal!

Met verhalen komen emoties naar boven. Deze emoties voel je en hierdoor sla je dit op als een herinnering. STORIES vertelt verhalen. Door de sfeer, smaken en geuren maken we de emoties los!

STORIES is de feel-good-hotspot voor eten en drinken en dé event venue van Eindhoven. De personages gastvrijheid en beleving komen in al onze hoofdstukken terug. Samenvattend hip, bruisend en sfeervol.

In de wijk Strijp-S wat ook wel het tweede centrum van Eindhoven wordt genoemd, hebben ondernemende en creatieve geesten deze oude Philipswijk omgetoverd tot culturele hotspot. STORIES is gevestigd op de begane grond van Torenallee, het voormalige Philips gebouw ‘De Apparatenfabriek’. De industrieel-botanisch ingerichte locatie is van maandag t/m vrijdag open voor ontbijt & lunch. In de avond en de gehele weekend dagen is deze locatie te huur voor unieke borrels, (bedrijfs)feesten, jubileumfeesten, presentaties, huwelijk, of andere events met mogelijkheden op het gebied van catering, activiteiten en entertainment. Tevens beschikken wij over een groot terras met uitzicht op het industriële Strijp-S.

Adres

  • Torenallee 22-02
  • 5617 BD Eindhoven

Links

Lees meer