Bedrijven, Cultuur, Dagje Strijp-S, Evenementen

Strijp Lovers

Terug

een onvergetelijk evenement op Strijp

Wij zijn gek op Eindhoven en Strijp en kennen het gebied als geen ander. Ontmoet de bewoners, ondernemers en/of initiatiefnemers en doe inspiratie op!!

Strijp Lovers, een onvergetelijk evenement op Strijp
Wij zijn het startpunt voor alles wat je wilt organiseren op Strijp. Van vergaderlocaties tot bedrijfsfeesten en van teamuitjes tot netwerkevents. Wat voor soort ruimte of inspiratie je ook zoekt; in samenwerking met bewoners, ondernemers en initiatiefnemers van Strijp gaan wij met jouw vraagstuk én met al het moois wat Strijp te bieden heeft aan de slag. Denk aan de beste plekken, het lekkerste eten, de mooiste verhalen en de meest inspirerende initiatieven.

Zin in take-away inspiratie, energie en nieuwe inzichten?
Neem dan je collega’s/zakelijke relaties mee op inspiratietour op Strijp! Je komt je ogen en oren tekort én ga je naar plekken waar je het bestaan niet van wist. Heb je onderweg een vraag? No problemo… tijdens elke inspiratietour nemen de superhosts jou mee van het begin tot het einde. Zo weet je zeker dat je echt niks mist, hoor je onderweg de mooiste en persoonlijkste verhalen en is er tijd om echt met elkaar in gesprek te gaan.
Nieuwsgierig? Maak een keuze uit één van de vier thema’s; Design, Philips, Hidden Gems en Duurzaamheid & Innovatie. Liever iets op maat? Dat kan natuurlijk ook!

Strijp Lovers
Klokgebouw 237
5617 AC Eindhoven
T. 040 – 200 58 82
hello@strijplovers.nl 
www.strijplovers.nl

Adres

  • Klokgebouw 240
  • 5617AC Eindhoven
Lees meer