Winkelen

Zitfabriek

Terug

Echte designfans zitten goed bij zitfabriek

Zoals de naam al doet vermoeden zijn wij ruim 5 jaar geleden gestart als zitmeubel specialist, inmiddels hebben wij onze collectie flink uitgebreid met tafels, lampen, kleinmeubelen en woonaccesoires.

En net als onze zitmeubelen volgens de laatste trends en natuurlijk met scherpe prijzen. Hier kan je op je gemak onze collectie bekijken, maar je bent ook meer dan welkom in onze winkel op Strijp S het creatieve hart van Eindhoven. Ontdek onze collectie en word ook Zitfabriek fan!

Onze collectie is breed inzetbaar. Zowel voor je woning als voor de projectinrichting van o.a. restaurant, bar, kantoor, terras, wachtruimte, kantine en overheids- of zorginstelling. Bezoek ons portfolio om een impressie te krijgen van onze projecten.

Zitfabriek is geen standaard webwinkel. We combineren de voordelen van een webwinkel: het oriënteren en beslissen & 24 uur winkelplezier, met de voordelen van een gewone winkel. Persoonlijk contact, gratis bezorging door onze eigen bezorgdienst op afgesproken dag en tijdstip, en aanbetalen is niet nodig.

 

Adres

  • Torenallee 60-02
  • 5617 BD Eindhoven
Lees meer