News16.09.24

De nacht van Strijp-S
21 en 22 september op Strijp-S

21 en 22 sept. op Strijp-S

De Nacht van Strijp-S gaat weer een etmaal lang bruisen in Eindhoven. 10+ muziekpodia, 30+ hostings, 100+ artiesten

Gezellig struinen langs de vele kraampjes op de Torenallee. Luister naar de tofste bandjes bij Popei. Volg een yogaworkshop op het dak van Plugin City, geniet van spoken word en comedy, of ga lekker dansen bij DayDayGay of Blue Collar.

Enkele hoogtepunten van de Nacht van Strijp-S:

Klokgebouw – Clubnight
Sluit je aan voor een epische clubavond wanneer Eindhoven’s favoriete dancecollectieven Suspense, Tasty Folk en Funki Bizniz het legendarische Klokgebouw vanaf 23.00 uur in vuur en vlam zetten voor een spectaculaire clubervaring.
Zaterdag 21 september vanaf 23.00 uur.

Blue Collar X Donna – Foodsquare
Dit jaar zal er voor het eerst ook een heus foodsquare worden gerealiseerd onder het balkon bij Donna. Daar pakt het Blue Collar Hotel uit met een terras en een aantal foodstands, zodat jij ook de inwendige mens kunt verzorgen.

PIXL Club – Talks
Met De Nacht van Strijp-S opent de PIXL op zaterdag haar deuren voor een aansprekende line-up met sprekers die de diepte ingaan met talks rondom de elektronische muziekscene. Daarnaast kun je zelf achter de draaitafels staan tijdens DJ-workshops van DJ Lab Eindhoven.

Buts Buts Podium – Gesproken Woord – standup comedy – Singer songwriter
Tussen de gebouwen Anton & Gerard vind je op zondagmiddag op het Stoeprandje Buts Buts podium diverse spoken word-artiesten. Daarnaast zijn er ook stand-up comedy en singer-songwriters geprogrammeerd, in samenwerking met Losse Eindjes!

Ketelhuis X Biertuin – Muziek
Vanaf 15.00 uur begint het muzikale programma met Mozem op het terras van Ketelhuis. Vanaf 22.00 uur start het avond- en nachtprogramma. Ook bij Biergarten kun je terecht voor een dag- en nachtprogramma en zelfs voor ontbijt. Dus als je de hele nacht calorieën hebt verbrand op de dansvloer, kun je op zondagochtend bij Biergarten terecht om je knorrende maag weer te vullen!

Area 51 – E-Moves
Ook aan de kids is er gedacht want dit jaar wordt er op zondagmiddag een step parkour uitgezet door city & street culture platform Emoves.

Het volledige programma vind je op de website van de Nacht van Strijp-S

Share