News15.04.24

DONNA
Dynamische werkruimtes voor ambitieuze ondernemers die streven naar groei.

DONNA

DONNA biedt ruimte voor wonen, werken, en heeft faciliteiten voor retail en horeca. Een locatie waar het licht nooit uitgaat. Gelegen naast het Klokgebouw, met het levendige Ketelhuis in de nabije omgeving. Dit alles is het resultaat van 15 jaar aan ervaring en ontwikkeling in ondernemerschap binnen Strijp-S.

DONNA biedt 12.500 m² aan levendige werkruimte. Deze ruimtes zijn flexibel in te delen en bevinden zich rondom ruime atria in het hart van het gebouw. Net als in het Videolab en Microlab zal er een bloeiende gemeenschap worden gevormd in dit pand. Het gebouw is ontworpen om ontmoeting te stimuleren! De grote glazen gevels en ruime buitenruimte op de eerste verdieping nodigen ook uit om verbinding te maken met de omgeving.



De begane grond is volledig openbaar toegankelijk. Zichtbaarheid op de begane grond staat centraal. Deze ruimte fungeert als een podium, een etalage, een platform voor alles wat er leeft op Strijp-S. De begane grond zal natuurlijk bruisen van horeca-activiteiten. Voor iedereen toegankelijk, uitnodigend voor voorbijgangers en een platform voor alle DONNA-leden. Het is een plek waar interactie en uitwisseling vanzelfsprekend zijn.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden. We gaan graag met je in gesprek

Share